Nyitó oldal Monardella Bt Parköntözési termékek Spray szórófejek Rotoros szórófejek Mágnesszelepek Vezérlő automatikák Esőkapcsolók Alkatrészek, szerelvények, csövek, fittingek, kiegészítők Kertészeti öntözéstechnikai termékek Új termékek a piacon Akciós ajánlataink Letölthető dokumentumok Segédletek, hasznos információk Telefonszám, címek és e-mail címek Kiemelt Partnereink Monardella Öntözéstechnika Online Áruház

Szivattyúk és kiegészítőik
Bármely vízellátással kapcsolatos kérdésével kérem keresse kollégáinkat. Az öntözőrendszerek vízellátására és nyomásfokozásra használható centrifugál- és búvárszivattyú típusok széles skáláját forgalmazzuk, a teljesség igénye nélkül felsoroljuk a gyakrabban használt kategóriákat:

 • Pedrollo JSW2 - Jet rendszerű önfelszívó centrifugál szivattyúk

 • A Pedrollo JSW2 sorozatú szivattyúk családi házak vízellátásának és házikertek öntözővíz ellátásának kedvelt eszközei. Ezek a jet rendszerű szivattyúk akár nagyobb mennyiségű levegőt tartalmazó víz felszívására is képesek, megbízhatóan üzemelnek, így kiválóan alkalmasak lakossági és ipari vízellátási célokra egyaránt.
  Gondosan méretezett, csendes üzemű, saját hűtőventillátorral rendelkező Pedrollo motorokkal, folyamatos üzemre tervezve.
  A JSW2 sorozatot teljesen megújította a Pedrollo 2015-re, a régi 10MX és 15MX típusok helyett a megújult, hatékonyabb motorral készülő verziók 2CX és 2AX típusszám alatt kerültek piacra a 2015-ös szezon elején.
  A szivattyúház anyaga öntvény acél, a járókerekek technopolimerből készülnek, magas fokú kopásállósággal. Tiszta víz és más, kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak.
  A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Maximális szívási mélysége 8 m.
  A JSW szivattyúkat a Pedrollo Easypress-II átfolyásérzékelő vezérlővel kombinálva (1,5 KW motorteljesítményig) a vízellátás könnyedén automatizálható.
    Pedrollo JSW 2 sorozat katalógus letöltése (2CX, 2AX...)
 • Pedrollo JSW3 - Jet rendszerű önfelszívó centrifugál szivattyúk

 • A Pedrollo JSW3 sorozatú szivattyúk a JSW2 szivattyúk nagyobb testvérei, így a házikertek mellett kisebb faiskolák, kertészetek és mezőgazdasági területek öntözővíz ellátására is kiválóan alkalmasak. Ezek a jet előtétes szivattyúk akár nagyobb mennyiségű levegőt tartalmazó víz felszívására is képesek, megbízhatóan üzemelnek, így kiválóan alkalmasak lakossági és ipari vízellátási célokra egyaránt.
  Gondosan méretezett, csendes üzemű, saját hűtőventillátorral rendelkező Pedrollo motorokkal, folyamatos üzemre tervezve.
  A szivattyúház anyaga öntvény acél, a járókerekek technopolimerből (x végződésű modellek), vagy rozsdamentes acélból készülnek, magas fokú kopásállósággal. Tiszta víz és más, kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak.
  A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Maximális szívási mélysége 8 m.
  A JSW szivattyúkat a Pedrollo Easypress-II átfolyásérzékelő vezérlővel kombinálva (1,5 KW motorteljesítményig) a vízellátás könnyedén automatizálható.
    Pedrollo JSW 3 sorozat katalógus letöltése (3AL, 3BL...)
 • Pedrollo Plurijet 80-100 önfelszívó centrifugál szivattyúk

 • A Pedrollo Plurijet sorozat kisebb (80-100) tagjai csendes működésű, precíz, önfelszívó centrifugál szivattyúk. Kialakításukból adódóan akár levegővel keveredett víz felszívására is képesek, megbízhatóan üzemelnek, így kiválóan alkalmasak lakossági és ipari vízellátási célokra, valamint nyomásfokozásra egyaránt. Csak tiszta, mechanikai szennyeződésektől mentes folyadékokkal működnek megfelelően, homokoló kutakra építésük nem javasolt.
  Gondosan méretezett, hatékony és különösen csendes üzemű, saját hűtőventillátorral rendelkező Pedrollo motorokkal, folyamatos üzemre tervezve.
  A szivattyúház anyaga öntvény acél, a járókerekek Noryl technopolimerből készülnek, magas fokú kopásállósággal. Tiszta víz és más, kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak.
  A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Maximális szívási mélysége 9 m.
  A Plurijet 80-100 szivattyúkat a Pedrollo Easypress-II átfolyásérzékelő vezérlővel kombinálva (1,5 KW motorteljesítményig) a vízellátás könnyedén automatizálható.
    Pedrollo Plurijet 80-100 önfelszívó centrifugál szivattyúk katalógusának letöltése
 • Pedrollo Plurijet 90-130-200 önfelszívó centrifugál szivattyúk

 • A Pedrollo Plurijet sorozat nagyobb (90-130-200) tagjai csendes működésű, precíz, önfelszívó centrifugál szivattyúk. Kialakításukból adódóan akár levegővel keveredett víz felszívására is képesek, megbízhatóan üzemelnek, így kiválóan alkalmasak lakossági és ipari vízellátási célokra, valamint nyomásfokozásra egyaránt. Csak tiszta, mechanikai szennyeződésektől mentes folyadékokkal működnek megfelelően, homokoló kutakra építésük nem javasolt.
  Gondosan méretezett, hatékony és különösen csendes üzemű, saját hűtőventillátorral rendelkező Pedrollo motorokkal, folyamatos üzemre tervezve.
  A szivattyúház anyaga rozsdamentes acél, a járókerekek Noryl technopolimerből készülnek, magas fokú kopásállósággal. Tiszta víz és más, kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak.
  A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Maximális szívási mélysége 9 m.
  A Plurijet 80-100 szivattyúkat a Pedrollo Easypress-II átfolyásérzékelő vezérlővel kombinálva (1,5 KW motorteljesítményig) a vízellátás könnyedén automatizálható.
    Pedrollo Plurijet 90-130-200 önfelszívó centrifugál szivattyúk katalógusának letöltése
 • Pedrollo HydroFresh házi vízellátók (házi vízmű, hidrofortartállyal és nyomáskapcsolóval)

 • A Pedrollo JSW2x sorozatú szivattyúkat kérése szerint házi vízellátóvá alakítva is szállítjuk. Standard kiépítésben hidrofortartály és nyomáskapcsoló jár hozzá, amennyiben szárazon futás ellen is védeni kell, akkor egy plusz biztonsági nyomáskapcsolót tudunk beépíteni (ld. kép). Biztonsági nyomáskapcsolóval öntözőrendszerekhez jól használható, viszont szabad kifolyással (kerti csap, ház ellátása) nem működik, hiszen letilt a kapcsoló.
  A Pedrollo JSW2x szivattyúkat hidrofortartállyal és Pedrollo EasyPress-II. press controllal kiépítve univerzális házi vízművet kapunk.
  A szivattyúház anyaga öntvény acél, a járókerekek norylból készülnek, magas fokú kopásállósággal. Tiszta víz és más, kémiailag nem agresszív folyadékok szivattyúzására alkalmasak.
  A szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni. Maximális szívási mélysége 8 m.
 • Pedrollo Topmulti-II többlépcsős merülőszivattyú

 • Ciszternákból, tározókból és ásott kutakból történő vízkivételezés esetén családi házak és kisebb öntözőrendszerek (max. 30 l/perc zónák) vízigényének biztosítására.
  Beépített kondenzátorral és úszókapcsolóval készülnek, 10 m gyári kábelezéssel, dugvillával. A szivattyúház üvegszál erősítésű techopolimer, a járókerekek masszív noryl darabok. Erősített tengelytömítésű megbízható merülőszivattyúk.
  Belső vízhűtésük miatt bármilyen vízforrásnál használhatók, ahol a szivattyú vízbe meríthető.
    Pedrollo Topmulti többlépcsős merülőszivattyúk katalógusa
 • Pedrollo NK ásott kút szivattyúk (5"-os búvárszivattyúk)

 • Hasznos termékkör a Pedrollo palettáján az NK 5" búvárszivattyú család. Ezeknek a szivattyúknak a legtöbb alkatrésze rozsdamentes acélból készül, belső vízhűtéssel rendelkeznek, így beépíthetőek vízbe merítve (ásott kút, ciszterna, 5"-nál nagyobb átmérőjű fúrt kút), illetve szárazon (szívócsővel) egyaránt.
  Természetesen a Pedrollo NK szivattyúk beépített kondenzátorral és motorvédelemmel készülnek, kábelkötésük oldható. A kettős tengelytömítés megbízhatóan működik, az egész szivattyú robusztus, strapabíró szerkezet.
  Talpra állítva nedves kútaknákban is hiba nélkül működik, nem kell többé szenvedni rozsdásodó centrifugálszivattyúkkal.
    Pedrollo NK ásott kút szivattyú katalógus letöltése
 • Pedrollo 4Block elektromos merülőszivattyúk (4"-os homoktűrő búvárszivattyúk fúrt kutakhoz)

 • Fúrt kutakból történő vízkivét kiváló eszközei a Pedrollo 4Block szivattyúcsalád tagjai.
  A szivattyúház rozsdamentes acél, csakúgy, mint a szivattyú tengelye, a járókerekek és a diffúzorok pedig élelmiszeripari minőségű technopolimerekből készülnek, így ivóvízkutakhoz is használhatók.
  A Pedrollo 4block szivattyúk beépített kondenzátorral és motorvédelemmel készülnek, 20m gyári kábelezéssel (toldható).
  Ezek a 150 g/m3-es, kiemelkedően jó homoktűrésű szivattyúk nagyon jó hatásfokuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően kiválóan használhatóak családi házak vízellátásához és automata öntözőrendszerek megtáplálásához egyaránt.
  Pedrollo EasyPress-II áramláskapcsolóval kiépítve a szivattyú működése könnyedén automatizálható.
    Pedrollo 4Block elektromos merülőszivattyúk katalógusának letöltése
 • Pedrollo 4SR elektromos merülőszivattyúk (nagy teljesítményű 4"-os homoktűrő búvárszivattyúk)

 • Ahol a Pedrollo 4Block szivattyúcsalád tagjainak a teljesítménye már nem elegendő (100-150 l/perc térfogatáram felett), ott legtöbbször a moduláris rendszerű Pedrollo 4SR szivattyúk adják a megoldást (300-400 l/perc térfogatáramig).
  A szivattyúház itt rozsdamentes acél, csakúgy, mint a szivattyú tengelye, a járókerekek és a diffúzorok pedig élelmiszeripari minőségű technopolimerekből készülnek, így ivóvízkutakhoz is használhatók.
  A Pedrollo 4SR-PD szivattyúk gyári Pedrollo motorja külső kondenzátorral és motorvédelemmel készül, 2 m gyári kábelezéssel (toldható).
  A 4SR búvárszivattyúk homoktűrése kiemelkedően jó, 150 g/m3. Kiváló hatásfokuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak parkok, sportpályák és nagyobb kertek és kisebb szántók öntözőrendszereienk megtáplálásához, valamint állattartó telepek és kertészetek vízellátásához egyaránt.
  A Pedrollo 4SR sorozat kisebb példányainak működése (1,5 KW-ig) akár press control egységekkel, a nagyobbak indítása nyomáskapcsolókkal (pl. DC-10 digitális nyomáskapcsoló) kiépítve automatizálható.
    Pedrollo 4SR elektromos merülőszivattyúk katalógusának letöltése
 • Grundfos önfelszívó centrifugálszivattyúk

 • A Grundfos JPBasic önfelszívó centrifugálszivattyúk beépített jet-rendszerrel rendelkeznek, amely elősegíti a hatékony önfelszívást akár 8 m mélységű kutakból is.
  A Grundfos JPBasic szivattyúkat optimalizált hidraulikus kialakítású kompozit járókerékkel szerelik fel. Az öntött vas szivattyútest kényelmes, alacsony zajszintű üzemeltetést biztosít. Ezek a tulajdonságok teszik a JPBasic szivattyúkat különösen alkalmassá a megbízható otthoni vízellátáshoz.
  A vízellátás mellett jól használhatóak háztartási nyomásfokozó rendszerekhez, általános vízszállítási feladatokhoz, házkörüli öntözéshez és egyéb kerti alkalmazásokhoz. Maximális szívási mélysége 8 m.
    Grundfos JPBasic szivattyú katalógus letöltése
 • Grundfos JP kerti szivattyúk

 • Önfelszívó szivattyúk egyszerűbb házikerti vízellátási feladatok megoldására. Kiválóan használható kerti burkolatok nagynyomású tisztítására, kerti tavak, vagy tartályok töltésére és kiürítésére (3,5-4,5 m3/h vízmennyiség!), kertek, fóliasátrak és üvegházak költségkímélő öntözésére.
  A JP szivattyúkat Grundos PC-15 presscontrollal szerelve önműködővé teheti vízellátását: A vízcsap kinyitása után víz folyik a csapból anélkül, hogy foglalkoznia kellene a szivattyúval.
  Membrános légüsttel és nyomáskapcsolóval készre szerelve (pl. Grundfos Hydrojet) biztosítható a kisebb családi házak és hétvégi házak automatikus vízellátása. Maximális szívási mélysége 8 m.
    Grundfos JP kerti szivattyú katalógus letöltése
 • Grundfos SQ búvárszivattyúk (3"-os mélykútszivattyúk)

 • A legendás, kompakt kialakítású Grundfos SQ búvárszivattyú (már 90 mm-es csőkutakba is telepíthető!) sorozat különleges tulajdonságai és kiemelkedő teljesítményadatai új szabványt teremtettek a házi vízellátásban.
  Minden SQ búvárszivattyú tartalmaz szárazon futás elleni védelmet csakúgy, mint az áramingadozások és túlterhelés elleni védelmet. 50 g/m3 mennyiségig tűri a homokszennyeződést az öntözővízben. Kompakt mérete alacsony tömeggel párosul, így könnyen telepíthető.
  Az SQ szivattyúkat Grundos PC-15 presscontrollal szerelve önműködővé teheti vízellátását: A vízcsap kinyitása után a víz azonnal folyik a csapból anélkül, hogy foglalkoznia kellene a szivattyúval.
  Membrános légüsttel és nyomáskapcsolóval szerelve ugyanígy biztosítható a kisebb családi házak és hétvégi házak, illetve öntözőrendszerek automatikus vízellátása.
    Grundfos SQ búvárszivattyú katalógus letöltése
 • Grundfos SPO ásott kút szivattyúk (5"-os búvárszivattyúk)

 • Hasznos új termékkör a Grundfos palettáján az SPO 5" búvárszivattyú család. Ezeknek a szivattyúknak minden alkatrésze rozsdamentes acélból készül, belső vízhűtéssel rendelkeznek, így beépíthetőek vízbe merítve (ásott kút, ciszterna, 5"-nál nagyobb átmérőjű fúrt kút), illetve szárazon (szívócsővel) egyaránt.
  Természetesen az SPO szivattyúk beépített kondenzátorral és motorvédelemmel készülnek, kábelkötésük oldható. A kettős tengelytömítés megbízhatóan működik, az egész szivattyú robusztus, strapabíró szerkezet.
  Talpra állítva nedves kútaknákban is hiba nélkül működik, nem kell többé szenvedni rozsdásodó centrifugálszivattyúkkal.
    Grundfos SPO búvárszivattyú katalógus letöltése
 • Grundfos PC-15 átfolyásérzékelő vezérlő (press control)

 • A Grundfos PC15 üzemi állapotban állandó nyomást tart a szivattyú utáni gerincszakaszban. Vízkivételkor a gerincvezetékben megindul az áramlás (lecsökken a nyomás), ekkor a szivattyút a PC-15 presscontrol bekapcsolja. A szivattyú a műszaki adatokban megadott, előre beállított nyomásnál kapcsol be és akkor kapcsol ki, ha a vízelvétel befejeződött. A szivattyú védelmére a Presscontrolba beépítettek szárazonfutásvédelmet, ami akkor kapcsolja ki a szivattyút, ha 10 sec. időtartamig vízszállítást nem hoz létre.
  Amennyiben az eszköz szárazonfutás miatt áll le, akkor a Reset gomb megnyomásával lehet újból üzemi állapotba hozni (ha már visszatöltődött a kút, vagy kijavítottuk a hibát).
 • Brio 2000 átfolyásérzékelő vezérlő (press control)

 • A Brio 2000 áramláskapcsoló állandó nyomást tart a szivattyú utáni gerincszakaszban. Vízkivételkor megindul az áramlás (lecsökken a nyomás), ekkor a szivattyút a Brio bekapcsolja. A szivattyú az előre beállított (A Brio-n csavarral állítható) nyomásnál kapcsol be és akkor kapcsol ki, ha a vízelvétel befejeződött (A nyomás elért egy adott értéket). A szivattyú védelmére a Brio 2000 egységbe szárazonfutás elleni védelmet is beépítettek, ami akkor kapcsolja ki a szivattyút, ha 10 sec. időtartamig normál vízszállítás nem észlelhető.
  Amennyiben az eszköz szárazonfutás miatt áll le, akkor a Reset gomb megnyomásával lehet újra üzemi állapotba hozni (miután visszatöltődött a kút, vagy kijavítottuk a hibát).
    BRIO 2000 ismertető letöltése


A megfelelő szivattyú kiválasztásához kérjük használja az adott termékcsalád katalógusát (jelleggörbék), vagy pedig keressen minket a +36-70-2055-055 telefonszámon, ahol ingyenes szaktanácsadással segítünk a megfelelő típus kiválasztásában.
Kattintson ide a részletes szivattyú méretezési útmutatónk megtekintéséhez.
Kezdő oldal | Telefonszám, címek és e-mail címek | Kertépítés | Parköntözési termékek | Kertészeti mikroöntözési termékek | Újdonságok az öntözéstechnikai piacon | Akciós ajánlataink | Segítségnyújtás - hasznos tanácsok

© 2005-2017. Monardella Kft.