Nyitó oldal Monardella Bt Parköntözési termékek Kertészeti öntözéstechnikai termékek Új termékek a piacon Akciós ajánlataink Letölthető dokumentumok Segédletek, hasznos információk Telefonszám, címek és e-mail címek Kiemelt Partnereink Monardella Öntözéstechnika Online Áruház

Újdonságok


 • MP Rotator fúvóka
  Az MP Rotator egyedülálló, változó kilépőszögű, forgó vízsugarakkal, minden eddiginél hatékonyabban működő fúvókacsalád, amely a rotoros és spray típusú szórófejek előnyös tulajdonságait ötvözi magában. A spray fúvóka méretére zsugorított, egyetlen mozgó alkatrészből álló MP Rotator nagyon megbízhatóan működik. A fúvóka minden spray szórófej házba illetve fúvóka kiemelőbe becsavarható. Egy spray szórófejet így egy csapásra átalakíthat egy kis intenzitású és kiegyenlített vízkijuttatású forgó fejjé, tetszőleges szórási sugárnál és öntözési szögtartományban. Részletes ismertető az MP Rotator fúvóka családról --> itt.
    Az MP Rotator fúvókák gyári katalógusa
 • Hunter MPR40 szórófej ház

 • Eleddig az MP Rotator fúvókákat sokféle szórófej házzal használták, de még nem készült igazán hozzá való modell. Épp ezért a Hunter elkészítette az MPR40 esőztető szórófej házat, amelyet a Rotator fúvókák működéséhez optimalizáltak. Az MPR40 egy méltán elismert Pro-Spray szórófej ház, amelybe egy speciális nyomásszabályzót építettek, segítségével a fúvókák állandóan az optimális 2,6 bar nyomáson működhetnek. Az MPR40 méltó utóda a hajdan volt PR04 szórófej családnak. A Hunter MPR40 szórófejházról további információkat talál a fenti pdf formátumú MP Rotator katalógusban.
 • Rain Bird mikroszórófejek

 • 90°, 180° és 360° szórásszögű típusok.
  0-3,5 m között állítható szórási sugár.
  0-130 l/h közötti vízkibocsátás (a fúvókán lévő precíz csappal szabályozható).
  Az állítható vízmennyiség/sugár lehetővé teszi, hogy a helyi igényekhez nagymértékben alkalmazkodjunk.
  Sziklakertek és évelőágyak öntözésére tökéletes megoldást nyújt.
  Üzemi nyomás: 0,5 és 2,5 bar között (nagyobb nyomásnál nyomáscsökkentő beépítése ajánlott).
 • Toro S-800 rotoros szórófej

 • A Toro S-800 3/4" belső menetes rotoros szórófej költséghatékony megoldást biztosít nagyobb egybefüggő zöldfelületek öntözésére.
  Szögtartománya a Mini-8 szórófejhez hasonlóan állítható, a kezdőpont csúszógyűrűvel gyorsan átállítható a szórófejtest mozdítása nélkül.
  A szórásszög 45-360° között állítható és a fej tetejéről azonnal leolvasható.
  Egy irányba beálló forgásirány 360° szórásszög esetén.
  szórási sugár: 8,5-15,3 m.
  Részletes ismertető a Toro S-800 szórófejről --> itt.
 • Hunter XC vezérlő

 • A Hunter XC vezérlő a már nem gyártott Hunter EC vezérlőnél jóval fejlettebb, széles körű szolgáltatásokkal és biztonsági memóriával rendelkező vezérlő automatika házikertek és kisebb közterületek öntözésére.
  4, 6 és 8 zónás, beltéri, illetve kültéri változatban egyaránt kapható.
  Szünetmentes memória, cserélhető lítium elem.
  Esőérzékelő kiiktató kapcsoló az előlapon.
  A háttérmemóriából egyszerűen előhívható a betáplált alapprogram (telepítőknek nagyon hasznos, ha az ügyfél elbabrálja a beállításokat)
  Részletes ismertető a Hunter XC vezérlő automatikáról --> itt.
 • Toro TMC-424 vezérlő

 • A Toro TMC-424 vezérlő a Toro Custom Command vezérlőhöz hasonló, bővíthető automatika, új védelmi áramkörrel és extra szolgáltatásokkal.
  Alapból modul nélkül, 4 és 8 körös bővítőmodulokkal 24 zónáig bővíthető.
  Négy független program, programonként napi 16 indítási lehetőség.
  Átfolyásérzékelő modul kapcsolható hozzá, így csőtörés esetén letiltható a mesterszelep.
  Kútfeltöltődési várakozási idő beállítása akár zónák között is.
  Elektronikus zárlat észlelés zónánként a könnyű hibaelhárításhoz.
  Részletes ismertető a Toro TMC-424 vezérlő automatikáról --> itt.
 • Grundfos SPO ásott kút szivattyúk (5"-os búvárszivattyúk)

 • Hasznos új termékkör a Grundfos palettáján az SPO 5" búvárszivattyú család. Ezeknek a szivattyúknak minden alkatrésze rozsdamentes acélból készül, belső vízhűtéssel rendelkeznek, így beépíthetőek vízbe merítve (ásott kút, ciszterna, 5"-nál nagyobb átmérőjű fúrt kút), illetve szárazon (szívócsővel) egyaránt.
  Természetesen az SPO szivattyúk beépített kondenzátorral és motorvédelemmel készülnek, kábelkötésük oldható. A kettős tengelytömítés megbízhatóan működik, az egész szivattyú robusztus, strapabíró szerkezet.
  Talpra állítva nedves kútaknákban is hiba nélkül működik, nem kell többé szenvedni rozsdásodó centrifugálszivattyúkkal.
    Grundfos SPO búvárszivattyú katalógus letöltése
 • 2008-tól az OASE tótechnikai termékekkel is várjuk Önt

 • Raktáron tartjuk a gyakran keresett termékeket, így pl. PVC és EPDM tófóliákat, geotextiliát, szűrőket, szűrőszetteket és tószivattyúkat, PVC és EPDM ragasztókat, ültetőkosarakat, iszapporszívót és gyári öntött tóelemeket.
  A raktáron nem lévő OASE tóépítészeti termékeket 1 hetes határidővel tudjuk szállítani, így a teljes katalógus kínálata elérhető üzletünkben.
  Kérem keresse az aktuális nyomtatott OASE katalógust kollégáinknál, vagy töltse le a 2007-es OASE katalógust innen:
    OASE tótechnikai katalógus letöltése
 • Q&P homoktűrő búvárszivattyúk (4"-os mélykútszivattyú sorozat)

 • Az Olasz Q&P gyár a QPS4 búvárszivattyú sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezte, hogy azok megfeleljenek a parképítők magas minőségi követelményeinek. A szivattyúház és a tengelykapcsoló rozsdamentes acélból, a járókerekek pedig kopásálló Noryl-ból készülnek, ezeket egészíti ki a megerősített visszacsapó szelep és felső csatlakozó, illetve a kábelvédő sín.
  A QPS4 sorozat szivattyúi lebegőgyűrűkkel és perselyekkel van ellátva, ami kiváló ellenállóságot és kopástűrést erdményez. A profi visszacsapó szelep még nagy terhelő vízoszlop és komolyabb kosütések mellett is óvja a járókerekeket a sérüléstől. Q: 250 l/perc-ig, H: 300 m-ig
  Homoktűrő képessége kategóriájában kiemelkedő: 120 g/m3
    Q&P homoktűrő búvárszivattyú katalógus letöltéseKezdő oldal | Telefonszám, címek és e-mail címek | Kertépítés | Parköntözési termékek | Kertészeti mikroöntözési termékek | Újdonságok az öntözéstechnikai piacon | Akciós ajánlataink | Segítségnyújtás - hasznos tanácsok

© 2005-2017. Monardella Kft.